El proper curs escolar començarà abans: el 5 de setembre per als cicles d’infantil i primària i el dia 7 per a l’ESO, el batxillerat i l’FP. Ho ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, aquest 10 de febrer. Segons ha pogut saber l’Agència Catalana de Notícies, durant el setembre hi haurà jornada reduïda a infantil i primària (es farà classe de 9 a 13 hores, i els professors es quedaran fins les 15 h). A més, hi haurà un dia més de vacances de Nadal i un dia extra de lliure disposició (es passarà de tres a quatre dies).

D’aquesta forma, la reorganització del calendari escolar no suposarà un increment d’hores lectives.  El Departament d’Educació de la Generalitat ha donat a conèixer el calendari provisional per al procés de preinscripció per al curs 2022-2023.

Les famílies de Cerdanyola amb infants rebran una carta informativa als seus domicilis. Així doncs, el calendari de preinscripció previst és el següent:

  • Educació infantil de segon cicle i educació primària del 7 al 21 de març de 2022.
  • Educació secundària obligatòria del 9 al 21 de març de 2022.
  • Batxillerat  del 20 al 26 d’abril de 2022
  • Cicles de formació professional de grau mitjà
    • Alumnat amb continuïtat d’escolarització (en general, que cursa quart d’ESO en l’actualitat): del 20 al 26 d’abril
    • Resta d’alumnat: del 17 al 23 de maig
  • Cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà del 17 al 23 de maig
  • Cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior del 25 al 31 de maig.

A més, està previst dur a terme una reunió informativa per a les famílies amb infants que el curs vinent començaran la segona etapa d’educació infantil. Cal destacar que parla·lelament, les escoles i instituts de la ciutat de Cerdanyola oferiran jornades de portes obertes.