El grup municipal d’Esquerra Republicana (ERC) ha escollit per unanimitat Albert Turon com a cap de llista per les eleccions municipals del maig del 2023, que se celebraran a Cerdanyola i tot el territori català. L’assemblea de la formació local ho va decidir per votació, després que la regidora Helena Solà anunciés recentment que no repetiria com a candidata.

Cal remarcar que la seva candidatura ha comptat amb la totalitat dels vots a favor en un acte híbrid amb una extensa participació, i on concretament van acreditar l’assistència un 75% de la militància conjunta d’ERC.

L’assemblea es va celebrar el passat dijous 3 de febrer a les 19 h a la sala Orlando Barrial del Museu d’Art de Cerdanyola.

“Som l’única alternativa política desitjable i possible per a la nostra ciutat” va remarcar Turon, qui va posar en valor la feina feta per l’equip durant els darrers anys. Un projecte que compta amb tot l’equip que està treballant actualment per Esquerra.

En el discurs d’acceptació, Turon va confirmar que les properes setmanes també es crearia l’equip de campanya amb l’objectiu de donar-se a conèixer i per posar en valor la feina que fan, tant des del partit, com des del Grup Municipal a Cerdanyola.

Foto: Albert Turon en una imatge de la seva candidatura | ERC