El Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) acollirà persones grans, majors de 60 anys, i cinema. A partir del 24 de febrer, cada quinze dies es celebraran les sessions ‘Dijous de Cine-Fòrum’, focalitzades per a la Gent Gran i emmarcades dins del programa L’hivern és gran. L’estrena del programa la farà la pel·lícula Los chicos del coro, la primera a projectar-se. L’activitat, que es desenvoluparà a les 17:30h al Museu d’Art de Cerdanyola, inclourà la projecció del film i un espai de debat posterior. Los chicos del coro està ambientada el 1949 quan Clément Mathieu, professor de música, comença a treballar como a vigilant en un internat de reeducació de menors, on l’ambient és molt repressiu.

Com s’ha esmentat, les sessions es duran a terme de forma quinzenal i per aquest motiu les dates i les pel·lícules que s’hi projectaran seran les següents: el dia, 24 de febrer, Los chicos del coro (Christophe Barratier, França 2004); el 10 de març, Las chicas de la llencería (Bettina Oberli, Suïssa 2006); el 24 de març, Transamérica (Duncan Ticker, EEUU 2005) i, finalment, el 7 d’abril, Un franco, 14 pesetas (Carlos Iglesias, Espanya 2006).

Per poder assistir-hi, cal fer una inscripció prèvia trucant al telèfon del programa de gent gran   93 580 88 88 Ext. 2141 o 3772, o bé enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de Luciana Neira.

FOTO: museu d’art de Cerdanyola