Cohesionar al veïnat del Vallès Occidental a través de la natura a un espai poc massificat; dit amb altres paraules: educació ambiental, amb finalitat de divulgació naturalista. Aquest és un dels objectius, dÀngel Bistué, guia de natura i veí de Bellaterra. En aquesta ocasió organitza una excursió al cim del Tagamanent, que es realitzarà el 5 de març. Bisuté és la primera vegada que organitza una excursió pel seu compte, però durant anys ha format part del Club Alpí de la Universitat Autònoma (UAB). En total es tracta d’una circular de 20 quilòmetres

Es tracta de la següent ruta circular: Se surt a les 9 del matí des de Vallcàrquera, concretament des del Figueró. Des d’allà es puja fins al cim del Tagamanent, es passa pel Turó Monner, per Roca Sentella, Sant Cristòfol de Montegueres, i finalment, se surt al punt de partida, a Vallcàrquera.

El punt de trobada és opcional, a concertar amb els assistents, pels volts de les 8. Sant Cugat, Rubí, UAB o bé, des de Bellaterra. El preu per persona és de 10 euros; el preu per a dues és de 15 euros, en total.

L’objectiu de l’Àngel és aconseguir fer una sortida de forma mensual, es tracten de rutes assequibles i, a priori, no cal tenir experiència ni en senderisme ni amb muntanya.

Per a més informació o per inscriure’t es pot fer a través de<:  www.naturaibiologia.cat o escrivint a abistue@naturaibiologia.cat.