El parc del Turonet acollirà la Jugatecambiental els diumenges d’11:30h a 13:30h. La primera sessió s’estrenarà el 6 de març i se centrarà en la fauna secreta del parc.

Les activitats tenen un objectiu pedagògic familiar i es desenvoluparan de forma setmanal, els diumenges, fins el 5 de juny de 12h a 13h. Paral·lelament, entre les 11:30h i les 13:30h està obert l’espai de joc de la Jugatecambiental.

Hi ha activitats de tota mena, des de la fauna secreta dels parcs’, ‘Termòmetre del soroll’, Cosmètica natural’, Aire net, mobilitat sostenible’, ‘Aprofruita’, ‘Posem a punt l’hort del Turonet’, ‘Hotel d’insectes’, ‘Agafem el cabàs’, ‘Simulem un jardí de papallones’, ‘Fem menjadors d’ocells’ i ‘Safari fotogràfic’.

Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme. Totes les sessions estaran guiades i són  gratuïtes.