Per primera vegada, un grup de famílies han organitzat una celebració de Carnestoltes a Bellaterra que es farà aquest diumenge, 27 de febrer, d’11 a 14 hores al Parc de la Font de la Bonaigua. D’una forma molt familiar i amb un objectiu clar: cohesionar el poble a través de la cultura i els esdeveniments socials.

Una de les mares organitzadores, la Júlia Betrian, explica com s’han agrupat un grup famílies que volien organitzar activitats infantils per Carnaval: “és una prova pilot, si tot surt bé, l’any que ve repetirem”, exclama Betrian il·lusionada. Ella detalla que s’adaptaran a les necessitats dels infants, però que de segur que els pintaran la cara i organitzaran una cursa de sacs. “Crec que fer-ho en obert és una bona opció, així pot venir tothom”, afegeix.

Per la seva banda, la Unió de Veïns també hi col·laborarà i portarà taules, cadires, paper i pintures i una mica de menjar i beguda per a tothom. Una iniciativa que aquest any s’estrena i vol millorar el contacte entre famílies, a més d’oferir més activitats per un públic infantil i familiar.

FOTO PORTADA: Imatge d’una activitat del cau, també a la Font de la Bonaigua, durant la Festa Major de l’any 2019 | Albert Trepat