[FOTOS] Les disfresses al centre de Bellaterra pel Carnestoltes 2022

by | febr. 28, 2022 | Galeries de fotos

Com ja va sent tradició, els i les treballadores del supermercat Condis de Bellaterra van disfressar-se coincidint amb la festivitat de Carnestoltes. Aquest any ho van fer convertint el supermercat bellaterrenc en un poble del “Far West”, amb indis, vaquers i fugitius en recerca i captura.

També es van disfressar el dissabte de Carnaval els infants i joves del cau. Amb tot, una festivitat que va guanyant protagonisme poc a poc a Bellaterra i que va omplir les compres i els passejos de cap de setmana de color i rialles.

Podeu veure les imatges a continuació:

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: