Ajuts cap a la població ucraïnesa davant el conflicte armat iniciat per Rússia. L’Ajuntament de Cerdanyola impulsa diverses vies de cooperació per donar suport a la població afectada per l’ofensiva. Per aquest motiu, s’ha habilitat l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) com a punt de recollida de material que serà enviat als punts de recollida habilitats pel Consolat per al seu emmagatzematge i enviament.

Així mateix, des del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona s’ha demanat farmacioles amb productes de primers auxilis, productes per a nadons, llanternes, sacs de dormir i aliments no peribles com arròs, llegums, llet en pols infants, sucs de fruita, pasta, conserves i cafè soluble roba. Cal tenir en compte, que des del Consolat detallen que han recollit molta roba d’abrigar: “Prioritzem la resta de productes considerats essencials“.

Des del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat es fa una crida a la població perquè col·labori a fer aportacions econòmiques als comptes bancaris habilitats pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament destinats a l’assistència i cobertura de les necessitats bàsiques.

Per a fer qualsevol donació es pot fer a través de la Generalitat.