Bellaterra acollirà dues presentacions de llibres durant el mes de març. Es tracta d’un de temàtica religiosa, el dia 23 de març, i l’altre de temàtica política el 30 de març del mateix mes.

D’una banda, el bellaterrenc Marc Vaillo, fill de Pilar i Joaquin Vaillo, vindrà després de viure 50 anys a França, com a Mossèn Marc Vaillo per fer-nos una xerrada sobre Sant Josep i presentar el seu llibre a la Parròquia de Bellaterra. Serà el 23 Març a les 19 hores.

D’altra banda, el 30 de març es presentarà el llibre “Els orígens del miracle català“, d’Antoni Simon i Tarrés. En aquest cas estarà organitzat per l’ANC de Bellaterra amb la col·laboració  del Club Bellaterra i la Llibreria Paper’s, i la trobada serà a les 19 h a la sala d’actes del Club Bellaterra.

Antoni Simon analitza com Catalunya i el seu capital social, el capital humà, les estructures de la distribució de la propietat, la riquesa, la cultura política cívica amb valors de representativitat, deliberació i negociació, van incidir en el canvis tècnics i de productivitat del capitalisme industrial i del creixement econòmic modern.