El proper dijous 24 de març es presentarà una nova proposta d’urbanització i ordenació del Camí Antic de Sant Cugat, la via principal que creua tota Bellaterra per la part de dalt i que l’uneix amb les veïnes Sabadell i Sant Cugat. La trobada serà al Centre Cívic de Bellaterra (pl. Joan Maragall) a les 19.30 h i els ponents seran els mateixos veïns membres de la Comissió del Camí Antic de la Unió de Veïns, juntament amb els professionals de la cooperativa social i ambiental el Risell.

L’objectiu de la reunió serà explicar les característiques de la proposta i els avantatges que suposarien aquests canvis per als veïns d’aquest carrer i de tot Bellaterra. A més, el document que en surti d’aquesta trobada servirà per parlar amb l’EMD i amb l’Ajuntament, amb la intenció de reclamar un  planejament urbanístic oficial per aquest carrer.

Finalment es pretén que aquesta proposta veïnal sigui un exemple del que es podria fer en d’altres carrers i, de fet, en tota Bellaterra. Des de la Unió de Veïns sostenen que cal urgentment una pacificació del trànsit, sobretot en les aquestes vies principals que absorveixen grans quantitats de trànsit en hores punta: el Camí Antic de Sant Cugat a Sabadell, la carretera BV-1414 i el carrer Pin i Soler. Per assistir-hi no caldrà reservar plaça i serà un acte obert a tot el veïnat.