La tradicional caminada nocturna des de Bellaterra fins a Montserrat organitzada pel Grup Escolta Bellaterra (GEB) ja ha obert inscripcions! I és que la 29a edició de la “Bellamontse” es farà durant la nit del 14 al 15 de maig del 2022.

Una activitat que es reprèn després d’haver-se quedat aturada durant dos anys després de la pandèmia de la Covid-19 i que convidarà a bellaterrencs, vallesans i públic en general a recórrer 42 km a peu sortint des del Centre Cívic de Bellaterra (pl. Joan Maragall) la tarda del 14 de maig, fins arribar al Monestir de Montserrat, el matí del 15 de maig, amb diferents abituallaments situats en el camí.

Els caps i quel·les del grup escolta bellaterrenc s’han mostrat molt contents i contentes de fer aquest anunci: “Estem molt contentes d’anunciar que aquest any sí, farem el Bella-Montse! Una de les tradicions més importants del nostre cau que no havíem pogut celebrar els darrers dos anys. Us esperem a totes amb moltes ganes, un cop més, la nit de lluna plena d’aquest maig”.

Preus:

12 € Estudiant o Cau
15 € Anticipada (si es fa la preinscripció i es paga mitjançant transferència)
20 € Estàndard (es paga el mateix dia de les inscripcions a la EMD)
Si sou una entitat indiqueu-ho a Comentari, ja que hi ha preu de grup!

El preu inclou: Samarreta de l’esdeveniment, dorsal, menjar i beguda en els avituallaments i assistència sanitària.

Trobareu més informació a: https://bellaterramontserrat.wordpress.com/

FOTO PORTADA: Cartell de l’edició 2022 de la Bellamontse

FOTOS: Diferents edicions de la Bellamontse els anys anteriors