El Museu d’Història organitza la caminada ‘Fugint de l’Holocaust’

by | març 28, 2022 | Cultura, Societat

El dissabte 2 d’abril, el Museu d’Història de Cerdanyola ha organitzat l’activitat Fugint de l’Holocaust, un itinerari teatralitzat per Collserola que recorda el patiment de les persones que durant la II Guerra Mundial van haver de travessar els Pirineus fugint dels nazis i dels camps de la mort, com Mathausen.

L’itinerari començarà al Museu de Ca n’Oliver – que ara acull l’exposició Mathausen, L’univers de l’Horror fins al 24 d’abril. La trobada serà a les 9 h i s’acabarà cap a les 13 h al Forat del Vent de cara a la mar Mediterrània, on un autocar recollirà a les persones participants per retornar a Cerdanyola. L’activitat s’emmarca en la programació complementària de l’exposició “Mathausen, L’univers de l’Horror” que acull el Museu de Ca n’Oliver.

L’objectiu d’aquesta activitat és acostar a l’experiència del patiment de les persones que van haver de fugir i algunes va trobar la mort. Les persones que participin a l’activitat seran portaran alguns dels signes característics dels presoners dels camps.

L’activitat està pensada per a majors de 10 anys i és gratuïta. Per tal de participar cal inscriure’s al 93 580 45 00

L’itinerari està pensat per a persones acostumades a caminar per la muntanya. Cal dur calçat adequat, aigua i alguna cosa per menjar.

FOTO: Cedida Ajuntament de Cerdanyola

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: