Primer ple extraordinari de l’any 2022. Després de l’últim ple de Junta de Veïns i Veïnes a l’EMD de Bellaterra (celebrat el 17 de gener) arriba la segona reunió anual de tots els representants polítics bellaterrencs, el pròxim dijous 31 de març a les 20 hores. Es podrà seguir de forma virtual a través d’aquest enllaç.

I és que els vocals del grup a govern – Gent per Bellaterra – i els vocals a l’oposició Esquerra Republicana i Convergents – es tornaran a reunir juntament amb el president de l’EMD, Ramon Andreu, i la secretària-interventora de l’EMD, Beatriz Ripol.

Els punts a aprovar seran la presa de possessió dels 2 nous vocals, Carles Triginer en nom de Mei Barceló i Miquel Puchol en relleu de Chus Cornellana. Ambdues vocals van dimitir o renunciar al càrrec durant els últims mesos de l’any 2021. La primera arran d’una polèmica de piulades xenòfobes al seu compte de Twitter, unes publicacions que tot i així ella assegura no haver fet. La segona, una renúncia al càrrec de Cornellana per diferències amb el president de l’EMD. D’aquesta manera, les altres qüestions que s’abordaran seran l’aprovació definitiva de les mesures per la millora del trànsit a l’entorn de l’Escola Ramon Fuster – les zones de Petó i Adéu, a més del canvi de sentit d’alguns carrers, entre altres.

I, per acabar, hi haurà dues propostes d’acord. En primer lloc, una proposta per fixar el lloc on vol anar ubicada la bandera de Bellaterra i , d’altra banda, un acord per prorrogar el contracte existent de manteniment de la via pública, parcs i jardins de Bellaterra, adjudicat des de fa 4 anys a l’empresa de Sant Cugat, Garden Rocamora.

Aquí podeu veure l’ordre del dia del ple:

FOTO: Imatge d’un ple a l’EMD abans de la pandèmia de la Covid-19