Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

D’altra banda, us expliquem que la Unió de Veïns ens proposa retrobar-nos tots l’1 de maig en una Festa de Primavera i com aquest any s’ha tirat endavant la iniciativa dels Jocs Florals (es poden enviar poemes i optar a diferents premis tot enviant-los abans del 15 d’abril).

Finalment també us avancem la data de la caminada nocturna Bellaterra-Montserrat, organitzada cada any pel Grup Escolta Bellaterra (GEB) i us proposem fer una travessa amb el biòleg i guia de natura bellaterrenc Àngel Bistué.

Ho expliquem tot a la següent edició que ja podeu trobar a les vostres bústies, comerços de Bellaterra o en format digital a continuació: