L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

by | abr. 1, 2022 | BellaterraDiari en Paper

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

D’altra banda, us expliquem que la Unió de Veïns ens proposa retrobar-nos tots l’1 de maig en una Festa de Primavera i com aquest any s’ha tirat endavant la iniciativa dels Jocs Florals (es poden enviar poemes i optar a diferents premis tot enviant-los abans del 15 d’abril).

Finalment també us avancem la data de la caminada nocturna Bellaterra-Montserrat, organitzada cada any pel Grup Escolta Bellaterra (GEB) i us proposem fer una travessa amb el biòleg i guia de natura bellaterrenc Àngel Bistué.

Ho expliquem tot a la següent edició que ja podeu trobar a les vostres bústies, comerços de Bellaterra o en format digital a continuació:

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: