Hem entrat de ple al mes més literari de tots i s’apropa una festivitat que solem celebrar amb ganes i entusiasme: La Diada de Sant Jordi. Una combinació de literatura, cultura i estimació que aquest any anirà acompanyada a Bellaterra d’uns recuperats Jocs Florals, un concurs poètic que reneixerà de mà de la Unió de Veïns de Bellaterra, el Club Bellaterra i BellaterraDiari, a més d’altres veïns implicats. I és que el concurs literari es tornarà a celebrar a Bellaterra després de 60 anys de silenci i encara es pot participar enviant els vostres poemes a bellaterra@jocsflorals.net abans del 15 d’abril.

D’altra banda, la setmana de Sant Jordi a Bellaterra també l’animaran les activitats que estan preparant l‘Assemblea Nacional Catalana de Bellaterra, a més de l’habitual venta de llibres i roses per part de la llibreria i quiosc Paper’s i el Grup Escolta Bellaterra.

A banda d’això, des de BellaterraDiari us proposem que ens envieu les vostres recomanacions literàries per aquest any. Heu llegit algun llibre que us ha agradat molt? Heu descobert algun autor o autora nou? Recomanaríeu algun gènere literari en concret?

Envieu-nos les vostres recomanacions literàries i nosaltres farem la tasca de recollir-les i presentar-les perquè les pogueu llegir tots els veïns.

Com hi podem participar?

Només cal que ens envieu un correu electrònic a recomana@bellaterradiari.cat explicant-nos quina és la lectura que heu llegit aquest últim any que voleu recomanar al vostre veïnat i explicar-nos perquè creieu que és recomanable!

També ens podeu afegir una fotografia vostra amb o sense el llibre!

S’hi valen tot tipus de lectures: novel·les, assaigs, còmics, biografies o, fins i tot, dramatúrgies i poesies! Animeu-vos a intercanviar lectures i aprenentatges amb el vostre voltant. També recollirem suggerències a través del Whatsapp i les nostres xarxes socials

FOTO: Iniciativa d’algunes biblioteques titulada #bookfacefriday on juguen amb portades de llibres i recreen tot el que no hi apareix | Traveler.es