Recomana’ns un llibre per Sant Jordi!

by | abr. 7, 2022 | Cultura

Hem entrat de ple al mes més literari de tots i s’apropa una festivitat que solem celebrar amb ganes i entusiasme: La Diada de Sant Jordi. Una combinació de literatura, cultura i estimació que aquest any anirà acompanyada a Bellaterra d’uns recuperats Jocs Florals, un concurs poètic que reneixerà de mà de la Unió de Veïns de Bellaterra, el Club Bellaterra i BellaterraDiari, a més d’altres veïns implicats. I és que el concurs literari es tornarà a celebrar a Bellaterra després de 60 anys de silenci i encara es pot participar enviant els vostres poemes a bellaterra@jocsflorals.net abans del 15 d’abril.

D’altra banda, la setmana de Sant Jordi a Bellaterra també l’animaran les activitats que estan preparant l‘Assemblea Nacional Catalana de Bellaterra, a més de l’habitual venta de llibres i roses per part de la llibreria i quiosc Paper’s i el Grup Escolta Bellaterra.

A banda d’això, des de BellaterraDiari us proposem que ens envieu les vostres recomanacions literàries per aquest any. Heu llegit algun llibre que us ha agradat molt? Heu descobert algun autor o autora nou? Recomanaríeu algun gènere literari en concret?

Envieu-nos les vostres recomanacions literàries i nosaltres farem la tasca de recollir-les i presentar-les perquè les pogueu llegir tots els veïns.

Com hi podem participar?

Només cal que ens envieu un correu electrònic a recomana@bellaterradiari.cat explicant-nos quina és la lectura que heu llegit aquest últim any que voleu recomanar al vostre veïnat i explicar-nos perquè creieu que és recomanable!

També ens podeu afegir una fotografia vostra amb o sense el llibre!

S’hi valen tot tipus de lectures: novel·les, assaigs, còmics, biografies o, fins i tot, dramatúrgies i poesies! Animeu-vos a intercanviar lectures i aprenentatges amb el vostre voltant. També recollirem suggerències a través del Whatsapp i les nostres xarxes socials

FOTO: Iniciativa d’algunes biblioteques titulada #bookfacefriday on juguen amb portades de llibres i recreen tot el que no hi apareix | Traveler.es

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: