Tres zones de “Petó i Adéu” instal·lades davant l’escola Ramon Fuster

by | abr. 14, 2022 | Mobilitat

Tres zones de parada ràpida s’han habilitat perquè pares, mares i famílies puguin “descarregar” els seus infants d’una forma àgil i segura, tot evitant les habituals congestions de trànsit que es formen a l’hora de deixar i recollir els alumnes de l’escola Ramon Fuster. Aquest 14 d’abril i en plena Setmana Santa s’han habilitat aquestes zones de parada – que no estacionament – anomenades “Petó i Adéu”.

Les tres zones estan ja situades al carrer Joaquim Ruyra, al carrer Pedregar i al carrer Escultor Vallmitjana i entraran en vigor a partir del pròxim dimarts 19 d’abril, coincidint amb l’inici del tercer trimestre escolar.

Les zones de “Petó i Adéu instal·lades

D’altra banda, el carrer Joan Valera ha passat a ser de pujada enlloc de baixada, com era fins el moment. D’aquesta manera ha canviat la direcció del carrer buscant que la zona escolar deixi de ser un embut on s’hi encallen els vehicles en hores punta i on sigui més fàcil la sortida a través d’una via més.

Per acabar, les zones de “Petó i Adéu” estaran actives de dilluns a divendres en època escolar i de 8 a 9.30 h i de 16.30 a 18.30 h. Fora d’aquest horari s’hi podrà aparcar. Finalment, l’administració local ja ha recomanat parades curtes dels familiars que no superin els 2 minuts, per tal d’acomiadar i recollir els infants.

El canvi de direcció del carrer Joan Valera

FOTOS: Comunicat Bellaterra.tv

Vols llegir més…?

El projecte per a la BV-1414: Una realitat?

El projecte per a la BV-1414: Una realitat?

L’excés de velocitat de la carretera BV-1414, que travessa Bellaterra, és una qüestió que genera gran inseguretat als bellaterrencs, que des de fa anys exigeixen una pacificació del trànsit. Mentre l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) assegura que aquesta és una prioritat per a l’administració, des de l’Associació de veïns BV-1414 es posa en dubte el seu compromís a l’hora de trobar-hi una solució.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: