El govern de Bellaterra donarà compte avui de la seva gestió econòmica, administrativa i de contractació al ple de l’EMD de Bellaterra, a les 20 hores i de forma on-line. Es tractarà del segon ple ordinari de l’any i aquest es basarà en resumir les gestions de despesa, recaptació i nou plec de contractació que ha estat fent l’administració bellaterrenca durant el primer trimestre de l’any 2022.

S’explicarà, per tant, en què s’han gastat els diners pressupostats pel 2021 i el primer trimestre del 2022, a més d’aprovar els diners recaptats majoritàriament a través de la taxa de guals, l’única taxa que recapta l’administració bellaterrenca, a part de les imposades sobre l’ús de les terrasses de bars i restaurants.

Tot seguit s’aprovarà presumiblement una pujada dels sous del personal funcionari i laboral de l’EMD i es portarà aprovació el plec de contractació, que va quedar sobre la taula durant el passat ple de Bellaterra, i que fa referència al contracte de jardineria i manteniment de la via pública assignada fins ara a l’empresa Garden Rocamora de Sant Cugat. Aquest punt es va retirar de la sessió anterior per part del govern per tal de treballar-ho de forma conjunta amb tota l’oposició. Veurem si ha estat així.

Finalment, els grups a l’oposició – ERC i Convergents – han preparat dues peticions de forma coordinada. D’una banda una en relació a maximitzar els usos dels centres cívics de Bellaterra i l’altra, en relació a la planificar les intervencions en les zones verdes de Bellaterra.

A continuació podeu veure l’ordre del dia d’aquest ple del mes d’abril i seguir la sessió on-line a través del Facebook de l’entitat, platforma a través de la qual fan les retransmisions.

FOTO: Imatge recurs pressupost