El govern donarà compte avui de la seva gestió econòmica i administrativa al ple de Bellaterra

by | abr. 25, 2022 | Política

El govern de Bellaterra donarà compte avui de la seva gestió econòmica, administrativa i de contractació al ple de l’EMD de Bellaterra, a les 20 hores i de forma on-line. Es tractarà del segon ple ordinari de l’any i aquest es basarà en resumir les gestions de despesa, recaptació i nou plec de contractació que ha estat fent l’administració bellaterrenca durant el primer trimestre de l’any 2022.

S’explicarà, per tant, en què s’han gastat els diners pressupostats pel 2021 i el primer trimestre del 2022, a més d’aprovar els diners recaptats majoritàriament a través de la taxa de guals, l’única taxa que recapta l’administració bellaterrenca, a part de les imposades sobre l’ús de les terrasses de bars i restaurants.

Tot seguit s’aprovarà presumiblement una pujada dels sous del personal funcionari i laboral de l’EMD i es portarà aprovació el plec de contractació, que va quedar sobre la taula durant el passat ple de Bellaterra, i que fa referència al contracte de jardineria i manteniment de la via pública assignada fins ara a l’empresa Garden Rocamora de Sant Cugat. Aquest punt es va retirar de la sessió anterior per part del govern per tal de treballar-ho de forma conjunta amb tota l’oposició. Veurem si ha estat així.

Finalment, els grups a l’oposició – ERC i Convergents – han preparat dues peticions de forma coordinada. D’una banda una en relació a maximitzar els usos dels centres cívics de Bellaterra i l’altra, en relació a la planificar les intervencions en les zones verdes de Bellaterra.

A continuació podeu veure l’ordre del dia d’aquest ple del mes d’abril i seguir la sessió on-line a través del Facebook de l’entitat, platforma a través de la qual fan les retransmisions.

FOTO: Imatge recurs pressupost

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: