El govern donarà compte avui de la seva gestió econòmica i administrativa al ple de Bellaterra

by | abr. 25, 2022 | Política

El govern de Bellaterra donarà compte avui de la seva gestió econòmica, administrativa i de contractació al ple de l’EMD de Bellaterra, a les 20 hores i de forma on-line. Es tractarà del segon ple ordinari de l’any i aquest es basarà en resumir les gestions de despesa, recaptació i nou plec de contractació que ha estat fent l’administració bellaterrenca durant el primer trimestre de l’any 2022.

S’explicarà, per tant, en què s’han gastat els diners pressupostats pel 2021 i el primer trimestre del 2022, a més d’aprovar els diners recaptats majoritàriament a través de la taxa de guals, l’única taxa que recapta l’administració bellaterrenca, a part de les imposades sobre l’ús de les terrasses de bars i restaurants.

Tot seguit s’aprovarà presumiblement una pujada dels sous del personal funcionari i laboral de l’EMD i es portarà aprovació el plec de contractació, que va quedar sobre la taula durant el passat ple de Bellaterra, i que fa referència al contracte de jardineria i manteniment de la via pública assignada fins ara a l’empresa Garden Rocamora de Sant Cugat. Aquest punt es va retirar de la sessió anterior per part del govern per tal de treballar-ho de forma conjunta amb tota l’oposició. Veurem si ha estat així.

Finalment, els grups a l’oposició – ERC i Convergents – han preparat dues peticions de forma coordinada. D’una banda una en relació a maximitzar els usos dels centres cívics de Bellaterra i l’altra, en relació a la planificar les intervencions en les zones verdes de Bellaterra.

A continuació podeu veure l’ordre del dia d’aquest ple del mes d’abril i seguir la sessió on-line a través del Facebook de l’entitat, platforma a través de la qual fan les retransmisions.

FOTO: Imatge recurs pressupost

Vols llegir més…?

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

Els diners que s’ha gastat l’EMD de Bellaterra aquest primer trimestre del 2022

La qüestió econòmica i de contractació va tenir un fort pes en el passat ple ordinari de l’EMD de Bellaterra, que va tenir lloc de forma telemàtica el 25 d’abril . L’òrgan de l’administració bellaterrenca va exposar les tasques, ingresos i despeses que s’havien treballat durant el primer trimestre del 2022 i presentar el tancament de l’any 2021 pel que fa a xifres. I és que segons els números presentats per la mateixa EMD, aquest primer trimestre del 2022 s’haurien ingressat 337.229 euros i s’haurien gastat 166.905 euros, sota una previsió de despesa total anual de 765.364 euros.

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

“No et fiquis en política que et vindran a buscar”

Recordo que la meva mare sempre em deia: “no et fiquis en política que et vindran a buscar”. Així començava la intervenció d’Albert Royo – exdirector del Diplocat i gran represaliat per la causa independentista – protagonista juntament amb d’altres 3.629 persones del llibre que ha publicat recentment el periodista i escriptor Jordi Panyella i que van presentar, ambdós testimonis, el passat 22 d’abril a la Sala d’Actes de Club Bellaterra.

Jordi Panyella presenta el seu llibre ‘Causa General’ a Bellaterra

Jordi Panyella presenta el seu llibre ‘Causa General’ a Bellaterra

Jordi Panyella, periodista especialitzat en l’àmbit judicial, és l’autor d’obres com Per què corren els presos?, sobre la historia de dotze homes empresonats a Quatre Camins, Barcelona 2020, crònica visual d’una ciutat confinada o de Causa General, el llibre que reuneix per primera vegada tots els casos de repressió relacionats amb el moviment independentista.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: