[FOTOS] El Sant Jordi de Bellaterra va agafant forma

by | abr. 25, 2022 | Cultura, Galeries de fotos

Un altre Sant Jordi a la butxaca. La popular Diada del Llibre i la Rosa va celebrar-se a Bellaterra amb esforç i il·lusió, sobretot per part de la llibreria i quiosc Paper’s, el Grup Escolta Bellaterra, la Unió de Veïns de Bellaterra i l’Assemblea Nacional. Aquestes quatre entitats van valorar molt positivament la festa: “la gent de Bellaterra va respondre molt bé”, ens deia el Víctor de Paper’s. “Tothom va venir amb moltes ganes i aquí vam tenir més sort que a Barcelona perquè va ploure només al migdia i no va caure calamarsa”.

Ell ens explicava que tots els seus clients habituals van parar a Bellaterra, malgrat després anar a passejar per Sabadell o Barcelona“. “És una Diada molt bonica i tant de bo la poguéssim celebrar tres cops a l’any”, ens deia. D’altra banda, el cau va vendre 466 roses i dinamitzar diferents tallers per alguns infants. A continuació, la Unió de Veïns va entrevistar a 4 autors i autores del poble. “El conjunt del matí va anar molt bé”, ens deia el seu president, el Josep Maria. “Va ser maco veure tantes parades, tot i que el temps no va ajudar”.

El Josep Maria subratllava com per enèsima vegada la plaça estava bruta a l’arribar els organitzadors a primera hora del matí: “hi havia brutícia un altre cop, com l’any passat i l’altre (…) estava pel terra i al voltant de les escombraries de la plaça”, lamentava. “Ja que el president de l’EMD ni ningú del seu govern van fer acte de presència durant tot el dia, com a mínim haurien d’haver netejat l’espai”, es queixava. Malgrat tot, la signatura de llibres i entrevistes “van anar molt bé” . Per altres anys: “el mínim que podria fer l’EMD seria tenir la plaça neta o fer alguna acció de suport”.

Finalment, des de l’ANC van admetre que el temps no va acompanyar però que el matí es va veure ”molt viu” i descrivien com “una experiència interessant” el fet de ser-hi. “És molt important que hi hagi una festa així i s’hi sigui, perquè d’això es tracta: de ser-hi tots junts”. Amb tot, aquesta edició del Sant Jordi recupera completament la normalitat sense restriccions després  de 2 anys d’alts-i-baixos pandèmics.

FOTOS: Laia TR

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: