Enguany hem tornat a comprovar el menyspreu per la Diada de Sant Jordi que manté el partit que governa en majoria la nostra EMD. Com cada any la plaça estava bruta, les papereres a vessar i cap servei de manteniment. 

Se’ns podrà dir que no és competència de l’EMD la neteja viària, cosa que podem discutir, però no és propi de ningú mínimament educat, veure cada any la deixadesa de la plaça i no fer-hi res. 

Si no volen que la brigada de l’EMD netegi, que lluitin perquè ho faci l’Ajuntament. Però no és tolerable que per uns i altres el nostre poble estigui ple de brutícia. Al menys el dia de Sant Jordi, malgrat renunciar a cap iniciativa cultural, que mantinguin la plaça en condicions. 

La cultura és la única competència totalment de l’EMD i no s’exerceix. Cada any per Sant Jordi estan desapareguts. 

Us convido a cercar a la web de l’EMD què fa Gent per Bellaterra per la cultura: 

Festes: Festa Major, Nadal i Reis. Cap més i m’estalvio comentaris. 

Entitats culturals de Bellaterra. No hi ha la més mínima menció de quines són. 

Sala Gran del Centre Cívic, l’any vinent són les eleccions i s’ha convertit en la “Sala d’exposicions de l’EMD”. Ja no és el Centre Cívic, tema que deixem per una altra ocasió.

 

I si en voleu més proves, consulteu al Tot Bellaterra dedicat a Sant Jordi. Dedicat al Sant Jordi de Barcelona i als llibres recomanats on no apareixen ni els autors ni les autores de Bellaterra. 

Firmat: Una lectora que no defalleix per celebrar com cal Sant Jordi a Bellaterra 

25 D’ABRIL DEL 2022