Es desconvoca la vaga de recollida d’escombraries també a Bellaterra

by | abr. 29, 2022 | Societat

Els treballadors del servei de recollida de residus i neteja han desconvocat la vaga que estava vigent des del dimecres 27 d’abril. L’empresa de neteja Prezero SAU i el Comitè d’Empresa han arribat a un acord la nit de dijous 28 d’abril per posar fi a la vaga indefinida.

Aquests dos dies de protestes han estat secundats pel 100% de treballadors. En la segona jornada de negociacions de dijous, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ja va indicar que s’estaven apropant posicions. Prezero (antiga CESPA-Ferrovial) treballa a Cerdanyola a través del contracte públic per gestionar el servei públic de neteja de carrers i recollida de residus.

FOTO: Brossa a la plaça Maragall de Bellaterra | EMD Bellaterra

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: