Es desconvoca la vaga de recollida d’escombraries també a Bellaterra

by | abr. 29, 2022 | Societat

Els treballadors del servei de recollida de residus i neteja han desconvocat la vaga que estava vigent des del dimecres 27 d’abril. L’empresa de neteja Prezero SAU i el Comitè d’Empresa han arribat a un acord la nit de dijous 28 d’abril per posar fi a la vaga indefinida.

Aquests dos dies de protestes han estat secundats pel 100% de treballadors. En la segona jornada de negociacions de dijous, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ja va indicar que s’estaven apropant posicions. Prezero (antiga CESPA-Ferrovial) treballa a Cerdanyola a través del contracte públic per gestionar el servei públic de neteja de carrers i recollida de residus.

FOTO: Brossa a la plaça Maragall de Bellaterra | EMD Bellaterra

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: