El BellaterraDiari en paper del mes d’abril

by | maig 3, 2022 | BellaterraDiari en Paper

Entre roses i algunes pluges el BellaterraDiari d’aquest mes ja ha arribat a totes les bústies de Bellaterra. Com sempre, us oferim un recull de les notícies més destacades del mes que ara deixem enrere: notícies que podeu ampliar seguint els enllaços cap al diari digital.

Amb un cop d’ull veureu com es va viure el Sant Jordi a Bellaterra, rebreu notícies de la pròxima “Festa de Primavera” que prepara la Unió de Veïns pel diumenge vinent 15 de maig i recuperareu alguns temes d’actualitat com la incorporació definitiva dels nous vocals al govern bellaterrenc i les zones de “Petó i Adéu” pintades davant l’escola Ramon Fuster i Waldorf Steiner El Til·ler.

Finalment també podreu trobar-hi cròniques, reportatges, entrevistes i actualitat, tot en format físic i digital.

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: