El BellaterraDiari en paper del mes d’abril

by | maig 3, 2022 | BellaterraDiari en Paper

Entre roses i algunes pluges el BellaterraDiari d’aquest mes ja ha arribat a totes les bústies de Bellaterra. Com sempre, us oferim un recull de les notícies més destacades del mes que ara deixem enrere: notícies que podeu ampliar seguint els enllaços cap al diari digital.

Amb un cop d’ull veureu com es va viure el Sant Jordi a Bellaterra, rebreu notícies de la pròxima “Festa de Primavera” que prepara la Unió de Veïns pel diumenge vinent 15 de maig i recuperareu alguns temes d’actualitat com la incorporació definitiva dels nous vocals al govern bellaterrenc i les zones de “Petó i Adéu” pintades davant l’escola Ramon Fuster i Waldorf Steiner El Til·ler.

Finalment també podreu trobar-hi cròniques, reportatges, entrevistes i actualitat, tot en format físic i digital.

Vols llegir més…?

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

L’edició en paper del mes de març “amb Ucraïna”

Una imatge a plana completa de la bandera d’Ucraïna. Així obria l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes de març del 2022. I és que el conflicte ha sacsejat a tota la comunitat internacional, però també en menor escala, el dia a dia de moltes persones del nostre voltant. Ja sigui des d’un punt de vista econòmic, com emocional o fins i tot logístic en l’organització familiar de les persones que han decidit acollir als desplaçats. D’altres famílies s’han bolcat en la tasca humanitària i han ofert donacions materials, econòmiques o fins i tot han aportat el seu gra de sorra utilitzant els seus coneixements per tal de construïr pàgines web, oferir una feina als ucraïnesos instal·lats aquí o vetllar perquè tinguin un sostre, menjar, activitats, suport i seguretat en un moment de guerra i inestabilitat global.

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

Nou BellaterraDiari en paper del mes de febrer!

No vàreu veure l’edició en paper del mes de febrer? Aquí podeu recuperar-la des d’allà on estigueu. Un resum del mes de febrer a Bellaterra, amb les notícies més destacades i en format paper a les vostres bústies.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: