La “Bella-montse” o la caminada nocturna Bellaterra-Montserrat d’aquest any ja està a punt d’arribar. Serà la 29a edició de la iniciativa del Grup Escolta Bellaterra i es farà, un any més, amb sortida des de Bellaterra la nit del 14 i arribada a Montserrat el matí del diumenge 15 de maig. Les pre-inscripcions ja estan obertes en aquest enllaç.

I, de fet, el cau ja ha avisat: les inscripcions (pre-inscripcions aquí) començaran a les 18:30h al Centre Cívic de Bellaterra (EMD-Plaça Maragall), i es tancaran a les 19:45h. L’horari de sortida serà a les 20h, amb foto prèvia dels participants. És molt important que porteu roba i calçat adequat, lot, cantimplora i ser puntuals.

D’altra banda, els preus seran:

  • 12€ Estudiant o Cau
  • 15€ Anticipada (si es fa la preinscripció i es paga mitjançant transferènia)
  • 20€ Estàndard (es paga el mateix dia de les inscripcions a la EMD)
  • Si sou una entitat indiqueu-ho a Comentari ja que hi ha preu de grup

També hi haurà l’opció de tornar amb bus a Bellaterra per 10 € més, però ho haureu d’indicar a l’apartat de comentaris de la preinscripció, o bé contactar amb el cau de Bellaterra. Si es vol tornar amb l’autocar s’haurà de notificar amb 15 dies d’antelació. En cas de no haver suficients inscrits per tornar amb autocar, 10 dies abans de la caminada s’avisarà aquells i aquelles participants de l’anul·lació d’aquest servei.

El preu inclou: samarreta de l’esdeveniment, dorsal, menjar i beguda en els avituallaments i assistència sanitària. Podeu consultar tota la informació, recorregut i avituallaments de la caminada al seu web

Imatge d’arxiu de la caminada | Grup Escolta Bellaterra