Concert de corals solidari pel jaciment de Sant Pau del Riu-Sec

by | maig 6, 2022 | Espai d'Entitats

TEXT: Amics de Sant Pau del Riu-Sec

El passat dissabte, 7 de maig, es va celebrar a l’església de la Santa Creu de Bellaterra, un concert coral en suport del complex de Sant Pau de Riu-sec. Hi varen intervenir tres corals: La coral de “El Musical”, del “Turó de Sant Pau” i el “Petit Cor Sagrada Família”. L’acte va omplir l’església de Bellaterra donant suport a la tasca que Amics de Sant Pau de Riu-sec porten a terme des de fa més de sis anys, en defensa del complex arqueològic.

VIDEO: Alba Fransi

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: