Concert de corals solidari pel jaciment de Sant Pau del Riu-Sec

by | maig 6, 2022 | Espai d'Entitats

TEXT: Amics de Sant Pau del Riu-Sec

El passat dissabte, 7 de maig, es va celebrar a l’església de la Santa Creu de Bellaterra, un concert coral en suport del complex de Sant Pau de Riu-sec. Hi varen intervenir tres corals: La coral de “El Musical”, del “Turó de Sant Pau” i el “Petit Cor Sagrada Família”. L’acte va omplir l’església de Bellaterra donant suport a la tasca que Amics de Sant Pau de Riu-sec porten a terme des de fa més de sis anys, en defensa del complex arqueològic.

VIDEO: Alba Fransi

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: