[FOTOS] Les imatges de la caminada popular Bellaterra-Montserrat al llarg del temps

by | maig 10, 2022 | Espai d'Entitats, Galeries de fotos

Cada any des del Grup Escolta Bellaterra se celebra la popular caminada nocturna Bellaterra-Montserrat o, com es coneix popularment, “La Bellamontse” que surt des de Bellaterra i passa per Terrassa, Rellinars, Vacarisses, Monistrol, per arribar finalment a Montserrat. Pocs dies abans de celebrar-ne la 29a edició, us deixem amb una selecció d’imatges per reviure els altres anys. Una iniciativa nascuda des d’un grup de joves del cau i que l’any vinent arribarà a la 30a edició.

AUTORS: Grup Escolta Bellaterra

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: