[FOTOS] Les imatges de la caminada popular Bellaterra-Montserrat al llarg del temps

by | maig 10, 2022 | Espai d'Entitats, Galeries de fotos

Cada any des del Grup Escolta Bellaterra se celebra la popular caminada nocturna Bellaterra-Montserrat o, com es coneix popularment, “La Bellamontse” que surt des de Bellaterra i passa per Terrassa, Rellinars, Vacarisses, Monistrol, per arribar finalment a Montserrat. Pocs dies abans de celebrar-ne la 29a edició, us deixem amb una selecció d’imatges per reviure els altres anys. Una iniciativa nascuda des d’un grup de joves del cau i que l’any vinent arribarà a la 30a edició.

AUTORS: Grup Escolta Bellaterra

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: