Encara no coneixes Ecopizza Cerdanyola? Escull la teva pizza ecològica i Ecopizza te la porta a casa: pizzes 100% ecològiques i fetes al forn de llenya, una manera saludable de menjar pizza, ara també per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra!

Amb productes de proximitat, sense elaborats ni processats, des de l’hort i cap a la boca: pizzes vegetarianes (de l’hort, cabramel, 4 formatges…), veganes (veggie amb seitán, frankfurt tofu…) o si ho preferiu també en trobareu amb carn ecològica. Sempre elaborades amb ingredients frescos, de qualitat i ecològics. 

Mira la seva carta i encarrega’ls les teves pizzes preferides al 93 250 36 40 o bé per comanda on-line a través de la seva web. Els trobaràs a carrer Escoles 8, de Cerdanyola del Vallès i amb el nom ecopizza.cerdanyola a Instagram! Obren de dimecres a divendres de 17 a 23h i dissabte i diumenge de 19 a 23h.

Ah! I si sou amants dei la xocolata, esteu de sort. De postres podeu demanar un “eco-roll” de xocolata o una selecció de gelats clàssics, sorbets vegans i tot 100 % ecològic. Una forma perfecte per a aquells que us agradi acabar els àpats amb un postre calent o fred, ecològic i perfecte per a compartir.

Pel que fa a la beguda ofereixen dos vins ecològics que s’eleboren de forma natural, amb una bona matèria primera i cuidant tots els detalls. Que en gaudiu!