Demana la teva Ecopizza a casa!

by | maig 12, 2022 | Comerços Amics

Encara no coneixes Ecopizza Cerdanyola? Escull la teva pizza ecològica i Ecopizza te la porta a casa: pizzes 100% ecològiques i fetes al forn de llenya, una manera saludable de menjar pizza, ara també per a tots els veïns i veïnes de Bellaterra!

Amb productes de proximitat, sense elaborats ni processats, des de l’hort i cap a la boca: pizzes vegetarianes (de l’hort, cabramel, 4 formatges…), veganes (veggie amb seitán, frankfurt tofu…) o si ho preferiu també en trobareu amb carn ecològica. Sempre elaborades amb ingredients frescos, de qualitat i ecològics. 

Mira la seva carta i encarrega’ls les teves pizzes preferides al 93 250 36 40 o bé per comanda on-line a través de la seva web. Els trobaràs a carrer Escoles 8, de Cerdanyola del Vallès i amb el nom ecopizza.cerdanyola a Instagram! Obren de dimecres a divendres de 17 a 23h i dissabte i diumenge de 19 a 23h.

Ah! I si sou amants dei la xocolata, esteu de sort. De postres podeu demanar un “eco-roll” de xocolata o una selecció de gelats clàssics, sorbets vegans i tot 100 % ecològic. Una forma perfecte per a aquells que us agradi acabar els àpats amb un postre calent o fred, ecològic i perfecte per a compartir.

Pel que fa a la beguda ofereixen dos vins ecològics que s’eleboren de forma natural, amb una bona matèria primera i cuidant tots els detalls. Que en gaudiu!

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: