Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

by | maig 17, 2022 | Comerços Amics, Societat

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra com a conseqüència de la guerra amb Rússia, alguns restaurants bellaterrencs s’han bolcat a col·laborar oferint menús gratuïts per aquestes persones. És el cas de l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i el restaurant Umami que, de la mateixa manera que veïns i altres comerços estan col·laborant, ells ofereixen diàriament el seu servei de cuina a les famílies que així ho necessitin.

A mitjans de maig, de fet, ja han servit més de 50 menús complets de franc per a les 28 persones acollides que hi ha actualment- o hi ha hagut – a Bellaterra. Com podem nosaltres donar-los un cop de mà perquè puguin seguir oferint més menús?

Ara els establiments han obert la possibilitat de fer un pagament per sistema Bizum per cobrir els costos d’un o més menús:

  • De 12 euros, a l‘Hostal Sant Pancraç, a través del 620 899 710
  • De 14 euros al Bar Club Bellaterra, a través del 615 885 114
  • De 20, 50 euros al restaurant UMAMI, a través del 609 384 516

D’aquesta manera es busca que els establiments puguin seguir oferint aquest servei i alleugerir el cost que suposa per a ells mantenir-ho.

FOTO: Una de les taules exteriors del Bar Club Bellaterra | Laia Tardós Roda

Vols llegir més…?

El Servei Local de Català ofereix dos cursos de català intensius a l’estiu

El Servei Local de Català ofereix dos cursos de català intensius a l’estiu

El Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès ofereix dos grups de nivell Bàsic 1 presencials aquest estiu: del 4 al 27 de juliol o del 8 al 31 o d’agost. Tots dos cursos són gratuïts, de 45 hores i intensius en horari de matí (de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h). Els cursos de “Bàsic 1” permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. 

Nou curs de salsa i bachata a Bellaterra

Nou curs de salsa i bachata a Bellaterra

T’agrada ballar? Voldries perfeccionar el teu estil de ball de salsa i bachata? L’EMD ofereix un nou curs de salsa i bachata a Bellaterra, impartit per la refugiada ucraïnesa, Svetlana, que tindrà lloc al Centre Cívic de Bellaterra. El curs, serà els dimecres i dijous de juny i juliol de 18h a 19h.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: