Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra com a conseqüència de la guerra amb Rússia, alguns restaurants bellaterrencs s’han bolcat a col·laborar oferint menús gratuïts per aquestes persones. És el cas de l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i el restaurant Umami que, de la mateixa manera que veïns i altres comerços estan col·laborant, ells ofereixen diàriament el seu servei de cuina a les famílies que així ho necessitin.

A mitjans de maig, de fet, ja han servit més de 50 menús complets de franc per a les 28 persones acollides que hi ha actualment- o hi ha hagut – a Bellaterra. Com podem nosaltres donar-los un cop de mà perquè puguin seguir oferint més menús?

Ara els establiments han obert la possibilitat de fer un pagament per sistema Bizum per cobrir els costos d’un o més menús:

  • De 12 euros, a l‘Hostal Sant Pancraç, a través del 620 899 710
  • De 14 euros al Bar Club Bellaterra, a través del 615 885 114
  • De 20, 50 euros al restaurant UMAMI, a través del 609 384 516

D’aquesta manera es busca que els establiments puguin seguir oferint aquest servei i alleugerir el cost que suposa per a ells mantenir-ho.

FOTO: Una de les taules exteriors del Bar Club Bellaterra | Laia Tardós Roda