[FOTOS] La Festa de Primavera de Bellaterra en imatges

by | maig 17, 2022 | Galeries de fotos

Així de bé ens ho vàrem passar a la 1a Festa de Primavera celebrada a la Font de la Bonaigua de Bellaterra i organitzada per la Unió de Veïns i col·laboració de l‘EMD de Bellaterra, el Club Bellaterra i BellaterraDiari, el passat diumenge 15 de maig.

Us deixem una selecció d’imatges a continuació i podeu llegir la valoració dels organitzadors seguint aquest enllaç. Una jornada que es va caracteritzar per la col·laboració i organització veïnal, la sostenibilitat i la diversió entre infants, joves, famílies i adults que van gaudir d’esport, neteja del bosc, ioga, poesia, música, paella i fins i tot un DJ i una activitat musical que va fer ballar a petits i grans.

FOTOS: Pau Quintana, Joan Ginabreda i Jordi Tardós

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: