[FOTOS] La Festa de Primavera de Bellaterra en imatges

by | maig 17, 2022 | Galeries de fotos

Així de bé ens ho vàrem passar a la 1a Festa de Primavera celebrada a la Font de la Bonaigua de Bellaterra i organitzada per la Unió de Veïns i col·laboració de l‘EMD de Bellaterra, el Club Bellaterra i BellaterraDiari, el passat diumenge 15 de maig.

Us deixem una selecció d’imatges a continuació i podeu llegir la valoració dels organitzadors seguint aquest enllaç. Una jornada que es va caracteritzar per la col·laboració i organització veïnal, la sostenibilitat i la diversió entre infants, joves, famílies i adults que van gaudir d’esport, neteja del bosc, ioga, poesia, música, paella i fins i tot un DJ i una activitat musical que va fer ballar a petits i grans.

FOTOS: Pau Quintana, Joan Ginabreda i Jordi Tardós

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: