Ens deixa la bellaterrenca M. Lluïsa Mengual

by | juny 2, 2022 | Esqueles

Adéu per sempre, ja descanses, després de tanta lluita arriba la pau. Els rams i ella anaven sempre junts, avui l’acompanyen en el llarg viatge envoltada de flors. Adéu princesa, ens deixes un gran record, i després de 52 anys d’anar junts ja et trobo a faltar. T’acomiadem tots amb una música que t’agradava molt. La vetlla serà avui diumenge 22, al tanatori de St. Cugat de 18:30-20:30 i demà dilluns de 11-13h. La cerimònia serà demà dilluns 23 a les 15:30 en el mateix tanatori. Bon viatge.

Vols llegir més…?

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

Un record pel bellaterrenc Francesc Domènech Pedro

El Francesc no només vivia a Bellaterra, sinó que va estar-hi fortament implicat social i culturalment. Vivia al carrer Pin i Soler i va ser un important publicista que va dirigir, entre altres, la campanya del 1r Referèndum per una Bellaterra Independent, amb el santcugatenc Jaume Pla com alcaldable.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: