Taller de Nutrigenètica al Club Diracano de Bellaterra

by | juny 7, 2022 | Salut

Nova xerrada sobre alimentació, hàbits saludables i genètica de la mà de la dietista i nutricionista, Assumpta Casas, juntament amb la farmacèutica especialitzada en genètica de La Farmàcia de Bellaterra, Susana Hospital.

Es tractarà d’un taller que conduiran les professionals de la salut de forma col·laborativa i es farà a les 17.30 h del dia 8 de juny, al Club Diracano de Bellaterra (Carrer Valentí Castanys, 6). Una xerrada molt pràctica i distesa per tractar qüestions de salut, conèixer l’espai d’entrenament personal Club Diracano, a més de comentar i aprendre nous coneixements sobre genètica, nutrigenètica i salut.

L’entrada serà lliure i no tindrà cost. Només caldrà reservar plaça a través del Whatsapp de La Farmàcia de Bellaterra (609 73 94 69).

Vols llegir més…?

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

Durant la primera setmana d’aquest mes de juny es van incorporar 30 residents de medicina i 9 d’infermeria als Equips d’Atenció Primària dels CAPs distribuïts per l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona. Els nous i les noves residents ja es van incorporar als centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) on rebran la seva formació durant els propers anys.

Blanca i Néstor: “Nosaltres també vam arribar a la psiconeuroimmunologia perquè teníem ferides”

Blanca i Néstor: “Nosaltres també vam arribar a la psiconeuroimmunologia perquè teníem ferides”

La Blanca i el Néstor es dediquen a la psiconeuroimmunologia (PNI) clínica, la ciència que estudia la relació entre els diferents sistemes corporals i com aquests s’expressen d’una manera o altre en un determinat context. A més de supervisar teràpies, fer tractaments i impartir classes de màster, bona part de la seva feina es basa en divulgar els seus coneixements científics a través de les xarxes socials en els perfils de @lifestyle_con_blanca i @nestorregenera. 

La vacunació deixarà de ser als punts de vacunació massiva

La vacunació deixarà de ser als punts de vacunació massiva

A partir d’ara la vacunació de la Covid-19 ja no serà als punts de vacunació massius estipulats durant aquest darrera campanya sinó que serà als Centres d’Atenció Primària (CAPS), hospitals o dispositius mòbils. La vacunació es podrà fer demanant cita prèvia

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: