Taller de Nutrigenètica al Club Diracano de Bellaterra

by | juny 7, 2022 | Salut

Nova xerrada sobre alimentació, hàbits saludables i genètica de la mà de la dietista i nutricionista, Assumpta Casas, juntament amb la farmacèutica especialitzada en genètica de La Farmàcia de Bellaterra, Susana Hospital.

Es tractarà d’un taller que conduiran les professionals de la salut de forma col·laborativa i es farà a les 17.30 h del dia 8 de juny, al Club Diracano de Bellaterra (Carrer Valentí Castanys, 6). Una xerrada molt pràctica i distesa per tractar qüestions de salut, conèixer l’espai d’entrenament personal Club Diracano, a més de comentar i aprendre nous coneixements sobre genètica, nutrigenètica i salut.

L’entrada serà lliure i no tindrà cost. Només caldrà reservar plaça a través del Whatsapp de La Farmàcia de Bellaterra (609 73 94 69).

Vols llegir més…?

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

Durant la primera setmana d’aquest mes de juny es van incorporar 30 residents de medicina i 9 d’infermeria als Equips d’Atenció Primària dels CAPs distribuïts per l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona. Els nous i les noves residents ja es van incorporar als centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) on rebran la seva formació durant els propers anys.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: