350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

by | juny 21, 2022 | Cultura

Mesies Participatiu

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

Enguany i després d’haver estat assajant intensament durant quatre caps de setmana, l’entitat va dedicar el seu concert a Mozart. Amb un treball rigorós per part del director titular Alfred Cañamero i la col·laboració inestimable de la pianista Marta Olivé. 

El programa va incloure obres religioses del compositor de Salzburg, entre les quals destaca la Missa de la Coronació. El programa complet comptava amb les següents obres de Mozart:

W. A. Mozart: Misericordias Domini

W. A. Mozart: Sancta Maria, mater Dei

W. A. Mozart: «Laudate Dominum» (Vesperae solennes de confessore)

W. A. Mozart: «Panis omnipotentia» (Litaniae de venerabili altaris sacramento)

W. A. Mozart: Alma Dei creatoris

W. A. Mozart: Missa de la Coronació

Al repertori mozartià cal afegir la Simfonia en sol menor d’Anton Filtz, que va interpretar l’Orquestra Terrassa 48. Finalment, els solistes van ser Mireia Tarragó (soprano), Eulàlia Fantova (mezzosoprano), Jordi Casanova (tenor), Toni Marsol (baríton) i Arnau Farré (orgue).

A més del cor de cantaires participatius, el concert va comptar amb les 44 veus del Cor Bruckner, que van intervenir com a cor d’escenari i contribuir a ampliar la ja prou considerable massa coral, que dota el concert d’una espectacularitat especial. 

Mesies Participatiu

FOTOS: Imatges del concert el passat cap de setmana | Jordi Bardajil

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: