El Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès ofereix dos grups de nivell Bàsic 1 presencials aquest estiu: del 4 al 27 de juliol o del 8 al 31 o d’agost. Tots dos cursos són gratuïts, de 45 hores i intensius en horari de matí (de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h). Els cursos de “Bàsic 1” permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. 

Les inscripcions es poden fer a través de la web o presencialment del 27 al 30 de juny. Si es volen fer per internet, cal entrar a la plataforma d’inscripció i tràmits.

Per completar l’oferta, al juliol també s’oferiran sessions de tertúlies presencials, adreçades a persones que entenen el català i el parlen una mica i volen adquirir fluïdesa i millorar l’expressió oral.  Les sessions tindran lloc els dies 11, 13, 18 i 20 de juliol, de 10 a 11.30 h. Són gratuïtes i la inscripció es pot fer a través d’aquest formulari.

Oferta a tot Catalunya

A tot Catalunya el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s’ofereixen 3.690 places. Les persones interessades disposen d’un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.Tots els nivells de català al setembre


A més, el CPNL està preparant l’oferta de cursos de tots els nivells (des de l’inicial al superior), que començaran al setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el juliol es donaran a conèixer les dates d’inscripció i els requisits per inscriure’s-hi, tant al web del cpnl.cat com a les xarxes socials.

FOTO: Campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística | Cedida