El Servei Local de Català ofereix dos cursos de català intensius a l’estiu

by | juny 21, 2022 | Societat

El Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès ofereix dos grups de nivell Bàsic 1 presencials aquest estiu: del 4 al 27 de juliol o del 8 al 31 o d’agost. Tots dos cursos són gratuïts, de 45 hores i intensius en horari de matí (de dilluns a dijous, de 9.30 a 12.30 h). Els cursos de “Bàsic 1” permeten a l’alumne comprendre i utilitzar oralment i per escrit les frases i expressions més usuals en situacions comunicatives bàsiques quotidianes. 

Les inscripcions es poden fer a través de la web o presencialment del 27 al 30 de juny. Si es volen fer per internet, cal entrar a la plataforma d’inscripció i tràmits.

Per completar l’oferta, al juliol també s’oferiran sessions de tertúlies presencials, adreçades a persones que entenen el català i el parlen una mica i volen adquirir fluïdesa i millorar l’expressió oral.  Les sessions tindran lloc els dies 11, 13, 18 i 20 de juliol, de 10 a 11.30 h. Són gratuïtes i la inscripció es pot fer a través d’aquest formulari.

Oferta a tot Catalunya

A tot Catalunya el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s’ofereixen 3.690 places. Les persones interessades disposen d’un cercador web que permet trobar el curs, la localitat i la franja horària que més els convingui.Tots els nivells de català al setembre


A més, el CPNL està preparant l’oferta de cursos de tots els nivells (des de l’inicial al superior), que començaran al setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2022-2023. Durant el juliol es donaran a conèixer les dates d’inscripció i els requisits per inscriure’s-hi, tant al web del cpnl.cat com a les xarxes socials.

FOTO: Campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística | Cedida

Vols llegir més…?

Nou curs de salsa i bachata a Bellaterra

Nou curs de salsa i bachata a Bellaterra

T’agrada ballar? Voldries perfeccionar el teu estil de ball de salsa i bachata? L’EMD ofereix un nou curs de salsa i bachata a Bellaterra, impartit per la refugiada ucraïnesa, Svetlana, que tindrà lloc al Centre Cívic de Bellaterra. El curs, serà els dimecres i dijous de juny i juliol de 18h a 19h.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: