Aquest 22 de juny a les 19 hores l’artista bellaterrenc Joaquim Riba inaugurarà una petita exposició de les seves obres a la Seu Social d’El Club Bellaterra.

La pintura sempre ha estat una constant en la vida de Riba i va ser la seva pràctica que fins i tot va ajudar-lo a renéixer després d’un greu accident que va patir. Un dia va conèixer a la Xia Hang, pintora i professora xinesa. Després de més de dos anys estudiant amb ella, va començar a assistir a tallers i aules de pintors amics i admirats amb seu a Sabadell: l’Alfons Borrell, l’Oriol Vila-Puig, el Ramiro Fernández Saus… Ara, al seu propi taller de Sabadell, Riba continua elaborant la seva obra.

Així va ser part de la presentació de Joaquim Riba al Club Bellaterra i l’artista ha tret ja un catàleg de les seves obres en format paper, que aviat tindrà també de forma digital.