L’artista Joaquim Riba inaugura exposició al Club Bellaterra

by | juny 21, 2022 | Cultura

Joaquim Riba

Aquest 22 de juny a les 19 hores l’artista bellaterrenc Joaquim Riba inaugurarà una petita exposició de les seves obres a la Seu Social d’El Club Bellaterra.

La pintura sempre ha estat una constant en la vida de Riba i va ser la seva pràctica que fins i tot va ajudar-lo a renéixer després d’un greu accident que va patir. Un dia va conèixer a la Xia Hang, pintora i professora xinesa. Després de més de dos anys estudiant amb ella, va començar a assistir a tallers i aules de pintors amics i admirats amb seu a Sabadell: l’Alfons Borrell, l’Oriol Vila-Puig, el Ramiro Fernández Saus… Ara, al taller d’Isabel Bonet, Riba continua elaborant la seva obra.

El Club Bellaterra us convida a assistir a la inauguració per compartir art.

Vols llegir més…?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: