El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

L’objectiu, recaptar fons que permetin als músics pagar un allotjament de lloguer assequible i així guanyar autonomia i facilitar-los el procés d’instal·lació al nou país. Ja tens la teva entrada? Reserva o reserva-les escrivint un correu a concertsolidaribellaterra@gmail.com, indicant nom, cognoms i número d’entrades sol·licitades.

Els tiquets es vendran per anticipat o en taquilla a un preu de 15 euros + donació i l’entrada serà gratuïta per a menors acompanyats. A les 19.30 h s’obriran les guixetes al mateix centre cívic per comprar o recollir entrades adquirides amb anterioritat. A les 19.45 h serà l’obertura de portes i, a les 20 h, començarà el concert de la mà dels mateixos músics ucraïnesos.

Finalment a les 21 h tindrà lloc un Sorteig Solidari al mateix Centre Cívic i a les 21.30 h un pica-pica al Club Bellaterra amb entrepanets salats, aperitius i pastes salades. A més, el servei de begudes d’El Bar del Club també estarà obert i disponible per a tots aquells que vulguin gaudir d’un moment de veïnatge i interacció social.

Per acabar, en Dyma és Llicenciat en Art Musical per la Universitat Internacional de Lugansk i amb només 11 anys va guanyar el premi a millor pianista de Kiev. La seva parella, la Larysa, és Directora Coral i de Teatre Musical per part de l’Institut Musical de Kyvr, entre altres. El concert ha estat organitzat per Bellaterra Solidària i el suport d’El Musical.