S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

by | juny 23, 2022 | Cultura

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

L’objectiu, recaptar fons que permetin als músics pagar un allotjament de lloguer assequible i així guanyar autonomia i facilitar-los el procés d’instal·lació al nou país. Ja tens la teva entrada? Reserva o reserva-les escrivint un correu a concertsolidaribellaterra@gmail.com, indicant nom, cognoms i número d’entrades sol·licitades.

Els tiquets es vendran per anticipat o en taquilla a un preu de 15 euros + donació i l’entrada serà gratuïta per a menors acompanyats. A les 19.30 h s’obriran les guixetes al mateix centre cívic per comprar o recollir entrades adquirides amb anterioritat. A les 19.45 h serà l’obertura de portes i, a les 20 h, començarà el concert de la mà dels mateixos músics ucraïnesos.

Finalment a les 21 h tindrà lloc un Sorteig Solidari al mateix Centre Cívic i a les 21.30 h un pica-pica al Club Bellaterra amb entrepanets salats, aperitius i pastes salades. A més, el servei de begudes d’El Bar del Club també estarà obert i disponible per a tots aquells que vulguin gaudir d’un moment de veïnatge i interacció social.

Per acabar, en Dyma és Llicenciat en Art Musical per la Universitat Internacional de Lugansk i amb només 11 anys va guanyar el premi a millor pianista de Kiev. La seva parella, la Larysa, és Directora Coral i de Teatre Musical per part de l’Institut Musical de Kyvr, entre altres. El concert ha estat organitzat per Bellaterra Solidària i el suport d’El Musical.

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

350 Cantaires de l’Associació Messies Participatiu canten Mozart

El passat 19 de juny a l’Auditori de Barcelona es van reunir prop de 350 cantaires, entre ells diferents bellaterrencs que, sota l’Associació Messies Participatiu, van presentar el seu Concert Participatiu de Primavera, un dels tres que organitza l’entitat cada any. Els altres dos són els dedicats a El Messies de Handel en les seves dues representacions, una a Barcelona i l’altra a Girona. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: