Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior dEl Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Paral·lelament ja han començat els Campus d’Estiu 2022 i tot el personal d’El Club també està bolcat en l’organització de les 6 hores de pàdel, el torneig que se celebrarà el pròxim 9 de juliol de 17 a 23 hores. Atenció perquè les inscripcions seran només fins el pròxim 29 de juny a la recepció del centre esportiu i com cada any seran individuals i de nivell únic.


🔸 Edat mínima 14 anys
🔸 4 equips
🔸 Màxim 40 jugadors

💫 Torneig inclou: samarreta🎽, 6 partits de 30′ 🎾 i sopar 🍽️

Apunta’t a recepció del Club abans que s’esgotin les places!

☎️ Dubtes i més informació: 655357275 (Arnau)