Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

by | juny 28, 2022 | Comerços Amics

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior dEl Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Paral·lelament ja han començat els Campus d’Estiu 2022 i tot el personal d’El Club també està bolcat en l’organització de les 6 hores de pàdel, el torneig que se celebrarà el pròxim 9 de juliol de 17 a 23 hores. Atenció perquè les inscripcions seran només fins el pròxim 29 de juny a la recepció del centre esportiu i com cada any seran individuals i de nivell únic.


🔸 Edat mínima 14 anys
🔸 4 equips
🔸 Màxim 40 jugadors

💫 Torneig inclou: samarreta🎽, 6 partits de 30′ 🎾 i sopar 🍽️

Apunta’t a recepció del Club abans que s’esgotin les places!

☎️ Dubtes i més informació: 655357275 (Arnau)

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: