Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

by | juny 30, 2022 | Cultura

concert de jazz solidari músics ucraïnesos bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser els resultats de la passada nit que es va viure el dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació Bellaterra Solidària, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

“La gent va estar molt contenta i el pica-pica de després al Club Bellaterra va ser el complement perfecte al concert, perquè molta gent va poder parlar directament amb els artistes i fins i tot van venir altres ucraïnesos per fer comunitat”, declaraven des de Bellaterra Solidària.

El total recaptat va ser de 1.500 euros pels músics – que destinaran a l’entrada del lloguer d’un pis – i també 600 euros més que serviran per ajudar a d’altres famílies ucraïneses residents a Bellaterra. Durant l’acte també va haver-hi un sorteig que va ser possible gràcies a donacions i obsequis de diferents empreses bellaterrenques i sobre l’escenari va haver-hi la col·laboració del també músic i saxofonista ucraïnès Artem Zhuliev.

Per acabar i durant el pica-pica posterior al concert van sortir altres idees com proposar als músics que actuessin a la propera Festa Major de Bellaterra prevista pels dies 1, 2, 3 i 4 de setembre. Des de l’associació admeten que “aquest cop potser vam anar una mica tard amb la difusió”, però que podria repetir-se amb més previsió perquè va servir per donar un impuls a aquestes famílies que estan intentant refer la seva vida arrel de la invasió i guerra amb Rússia.

Properament distribuïrem un vídeo de l’esdeveniment i podeu veure les imatges del concert a continuació:

concert de jazz solidari músics ucraïnesos bellaterra

concert de jazz solidari músics ucraïnesos bellaterra

concert de jazz solidari músics ucraïnesos bellaterra

concert de jazz solidari músics ucraïnesos bellaterra

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: