L’Associació de Famílies d’Infants (AFI) de l’Escola Bellaterra ha denunciat el problema d’humitats que pateix el centre i que afecta especialment el terra de les classes de P3. Les famílies asseguren que les administracions són conscients de la situació des de fa mesos i reclamen una solució urgent: “Així no poden fer classe els nens i nenes que començaran el curs al setembre vinent”.

Des de l’AFI expliquen que l’Escola Bellaterra té un problema greu d’humitats al terra: “S’està aixecant tot el terra i fins i tot està florit. Fa una forta olor d’humitat i pensem que estem en condicions molt poc saludables”. Les famílies expliquen que, durant la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Cerdanyola va fer una petita reparació en el terra d’algunes aules, “però ja s’està aixecant”. A més, denuncien que també hi ha algunes goteres en alguns punts de l’edifici . “Des de brigada municipal s’ha intentat reparar algunes vegades, però continuem tenint el problema”, lamenten els pares i mares del centre, segons A Fons Vallès.

L’Associació ssegura que porta mesos demanant la reparació perquè “la situació és molt greu”, lamentant que no han rebut cap resposta per part de l’administració, ni la Direcció dels  Serveis Territorials del Vallès Occidental ni de l’Ajuntament de Cerdanyola. “Les aules no són habitables, així que l’escola s’ha vist obligada a tancar-les. No es poden preparar per al curs vinent i, per tant, si aquest estiu no s’hi posa remei, al setembre no hi haurà forma de rebre els infants que arriben a l’escola”, lamentaven també a través de Twitter.