El TOT Cerdanyola farà una festa per celebrar els seus 35 anys aquest dijous!

by | jul. 11, 2022 | Societat

Després de la taula rodona i la inauguració de l’exposició dels 35 anys del TOT, continuen les activitats obertes a la ciutadania el dijous 14 de juliol a partir de les 18 h a la plaça Sant Ramon i als jardins de Ca n’Ortadó. A la festa, diverses entitats oferiran actuacions de cultura popular, màgia, dansa i música, a més d’un berenar gratuït per a celebrar plegats l’aniversari de la revista local.

Espectacles, berenar i sorpreses

La festa començarà a les 18 h a la plaça de Sant Ramon i continuarà als jardins de Ca n’Ortadó. Hi haurà actuació delsCastellers de Cerdanyola, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Ígor, també actuaran l’Escola de Dansa Roger’s, l’Esbart Dansaire Sant Marçal i el Jazzduet de Júlia Esquerda (veu) i Mario Rossy (contrabaix). 

Els assistents també podran berenar de franc unes coques de forner del Forn Valero i es podran apuntar al sorteig de 35 menús a establiments de restauració.

FOTO: Acte de celebració dels 30 anys del TOT | Artur Ribera

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: