Després de la taula rodona i la inauguració de l’exposició dels 35 anys del TOT, continuen les activitats obertes a la ciutadania el dijous 14 de juliol a partir de les 18 h a la plaça Sant Ramon i als jardins de Ca n’Ortadó. A la festa, diverses entitats oferiran actuacions de cultura popular, màgia, dansa i música, a més d’un berenar gratuït per a celebrar plegats l’aniversari de la revista local.

Espectacles, berenar i sorpreses

La festa començarà a les 18 h a la plaça de Sant Ramon i continuarà als jardins de Ca n’Ortadó. Hi haurà actuació delsCastellers de Cerdanyola, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Ígor, també actuaran l’Escola de Dansa Roger’s, l’Esbart Dansaire Sant Marçal i el Jazzduet de Júlia Esquerda (veu) i Mario Rossy (contrabaix). 

Els assistents també podran berenar de franc unes coques de forner del Forn Valero i es podran apuntar al sorteig de 35 menús a establiments de restauració.

FOTO: Acte de celebració dels 30 anys del TOT | Artur Ribera