Mira la teva bústia si vius a Bellaterra, perquè allà trobaràs el recull d’allò més destacat que ha passat el mes de juny a Bellaterra.

Es tracta de l’edició en paper del BellaterraDiari i podràs trobar-lo a casa teva o bé als comerços de la plaça. Allà hi trobaràs un seguiment sobre els preparatius de la Festa Major, que no avança amb tots els acords com es voldria, a més dels primers detalls que se saben de la festa. D’altra banda, podràs informar-te dels temes més rellevants que han passat al llarg del mes: el concert pels músics ucraïnesos, entrevistes a artistes que han exposat en diferents llocs de la localitat i converses amb els dos polítics que recentment s’han incorporat al govern bellaterrenc.

Entre altres també trobaràs imatges de la passada Festa Major del Turó de Sant Pau i un petit reportatge sobre les solucions que es proposen pel trànsit a la carretera BV-1414, principal via que creua Bellaterra per la part de baix.