Encara no has vist el BellaterraDiari del mes de juny? Troba’l als comerços i a la teva bústia

by | jul. 11, 2022 | BellaterraDiari en Paper

Mira la teva bústia si vius a Bellaterra, perquè allà trobaràs el recull d’allò més destacat que ha passat el mes de juny a Bellaterra.

Es tracta de l’edició en paper del BellaterraDiari i podràs trobar-lo a casa teva o bé als comerços de la plaça. Allà hi trobaràs un seguiment sobre els preparatius de la Festa Major, que no avança amb tots els acords com es voldria, a més dels primers detalls que se saben de la festa. D’altra banda, podràs informar-te dels temes més rellevants que han passat al llarg del mes: el concert pels músics ucraïnesos, entrevistes a artistes que han exposat en diferents llocs de la localitat i converses amb els dos polítics que recentment s’han incorporat al govern bellaterrenc.

Entre altres també trobaràs imatges de la passada Festa Major del Turó de Sant Pau i un petit reportatge sobre les solucions que es proposen pel trànsit a la carretera BV-1414, principal via que creua Bellaterra per la part de baix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: