La doble titulació de Física i Matemàtiques de la UAB ha obtingut una nota de tall de 13,536 punts sobre 14. Un any més, és la nota d’accés més alta del sistema universitari català, una fita que aquest doble grau ha assolit de manera gairebé ininterrompuda des de l’any 2009. L’assignació de les places de primer curs situa 37 titulacions al campus de Bellaterra de la UAB, amb notes de tall per sobre dels deu punts.

A banda de Física + Matemàtiques, nou titulacions més han superat el llindar dels dotze punts, com és el cas del nou grau doble en Dret i Relacions Internacionals, que s’impartirà per primer cop el proper curs i que ha tingut una nota de tall de 12,827. Les altres titulacions que s’han situat per sobre dels dotze punts són Ciències Biomèdiques (12,780), Física + Química (12,432), Física (12,452), Genètica (12,352), Matemàtiques (12,390), Medicina (12,895), Veterinària (12,192) i el grau interuniversitari en Filosofia, Política i Economia (12,750) que ofereix l’Aliança 4 Universitats (UAB, UAM, UC3 i UPF).

Un total de 9.818 estudiants han estat assignats en primera preferència a les titulacions de la UAB. Representen el 21,14 % del total del sistema universitari català. Les carreres de la UAB més sol·licitades en primera preferència han estat els graus en Medicina i Psicologia.

FOTO PORTADA: La plaça cívica de la UAB | Pau Quintana