Convocat ple ordinari, encara digital, a l’EMD de Bellaterra per aquest dilluns

by | jul. 14, 2022 | Política

Convocat ple ordinari, encara de forma digital, a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, pel pròxim dilluns 18 de juliol a les 20 hores.

La sessió es podrà seguir al perfil de Facebook de l’EMD i s’acceptaran precs i preguntes que el veïnat vulgui enviar a l’adreça info@emdbellaterra.cat, això sí, fins diumenge 17 de juliol a les 20 hores.

D’aquesta manera, la sessió recapitularà la feina feta al llarg de tot el segon trimestre del 2022 i s’explicarà un dictamen pel qual s’ampliarà la delegació de funcions de l’EMD en la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a les propostes dels grups municipals només es presentarà una moció d’ERC i Convergents per tal que es comenci a activar una contractació de servei de bar pel Centre Cívic de Bellaterra.

Les informacions administratives que es repassaran seran els decrets de presidència signats pel president, l‘execució pressupostària del segon trimestre del 2022 i l‘estat de pagament a proveïdors.

Podeu veure l’ordre del dia a continuació:

FOTO: Anterior ple de la Junta de Veïns i Veïnes de l’EMD de Bellaterra, en format presencial | Imatge d’arxiu

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: