Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

El pregó va anar a càrrec del veí Mariano Sazatornil, amb assistència de l’alcalde de Cerdanyola, president de Bellaterra i regidora de Cultura. Fideuà popular, sopar comunitari de graellada argentina, aperitius, karaokes i concerts de música country van ser només alguns dels elements de la festa.

En definitiva, 3 dies de festa organitzada per l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau i apropament i benvinguda a les noves famílies arribades al barri. 

Podeu veure’n les imatges a continuació o llegir l’entrevista que hem fet a la seva presidenta, aquí.

FOTOS: Toni Lladoc, Tomàs Munilla i Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)