El Turó de Sant Pau recupera la seva Festa Major després de 2 anys

by | jul. 14, 2022 | Cultura, Galeries de fotos

Aquest mes de juny ha tingut lloc la Festa Major del Turó de Sant Pau organitzada per la seva associació de veïns. Aquest barri, pertanyent a Bellaterra i fent frontera amb el campus de la Universitat Autònoma i la ciutat de Sabadell, va celebrar la seva festa durant el 17, 18 i 19 de juny.

El pregó va anar a càrrec del veí Mariano Sazatornil, amb assistència de l’alcalde de Cerdanyola, president de Bellaterra i regidora de Cultura. Fideuà popular, sopar comunitari de graellada argentina, aperitius, karaokes i concerts de música country van ser només alguns dels elements de la festa.

En definitiva, 3 dies de festa organitzada per l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau i apropament i benvinguda a les noves famílies arribades al barri. 

Podeu veure’n les imatges a continuació o llegir l’entrevista que hem fet a la seva presidenta, aquí.

FOTOS: Toni Lladoc, Tomàs Munilla i Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: