L’EMD convoca a “joves” bellaterrencs entre 12 a 20 anys perquè opinin sobre la Festa Major

by | jul. 19, 2022 | Festa Major

Amb l’objectiu que “el jovent de Bellaterra ajudi a millorar la Festa Major“, l‘Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra va convocar el passat 29 de juny una trobada d’adolescents i joves amb edats compreses entre els 12 i 20 anys perquè fessin propostes per a la Festa Major 2022.

La reunió es va fer al centre cívic bellaterrenc i va ser arrel d’una petició feta pels grups de l’oposició – ERC i Convergentsl’octubre del 2021, en la qual reclamaven “promoure la participació dels joves a la Festa Major“. En aquell ple la moció no es va aprovar, però l’equip de govern sí que es va comprometre “a treballar-hi durant l’any”.

D’aquesta manera, el president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu (Gent per Bellaterra), va optar el passat mes de maig per enviar una carta a tots els adolescents i joves amb edats compreses només entre els 12 i 20 anys, per convidar-los a assistir a un “procés participatiu” liderat per una empresa de participació ciutadana on escoltar i conèixer les propostes d’aquests veïns.

L’acte no va comptar amb la presència del president, però sí amb dos professionals de l’empresa Descoberta qui van dinamitzar i conduïr la sessió, així com guiar el debat i redactar les conclusions oportunes en un informe de resultats.

Els assistents bellaterrencs van ser 18 adolescents i joves – la majoria de 12 anys, però també alguns de 18, 15, etc. entre altres – i va incloure un berenar per a tothom.

Aquí podeu veure la moció que no es va aprovar, però que buscava fomentar la participació dels joves a la Festa Major, l’octubre del 2021.

FOTO: Festa Major Bellaterra 2020

Vols llegir més…?

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El vídeo de la Festa Major de Bellaterra 2021

El Pregó de Festa Major, el concert del Musical o la Baixada de Carros pel carrer Sant Pancraç són algunes de les activitats que han donat vida a aquesta darrera Festa Major, que tot i veure’s limitada per les restriccions sanitàries, ha aplegat part del veïnat de Bellaterra i dels pobles propers

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: