Els majors de 80 anys rebran la quarta dosi de la vacuna a partir de setembre

by | jul. 22, 2022 | Salut

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha augurat que es podria començar a injectar la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 la segona quinzena de setembre, “amb l’arribada de vacunes adaptades a les noves variants”.

El protocol de vacunació dictat fins ara preveu començar amb les persones de més de 80 anys i les que viuen en residències, per passar després a les majors de 60 anys.

Darias ho ha dit després de la reunió del Consell Interterritorial de Salut, en una roda de premsa en què també ha explicat que el govern espanyol té “els millors desitjos” per administrar el vaccí d’Hipra, sempre i quan hagi superat tots els processos de validació que atén en aquests moments.

D’altra banda, Darias ha anunciat que el govern estatal i les Comunitats Autònomes oferiran 11.112 places de formació sanitària especialitzada, “la major oferta en la història del Sistema Nacional de Salut” de places d’aquest tipus.

FOTO: Departament de Salut

Vols llegir més…?

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

S’incorporen 30 professionals a l’Atenció Primària de l’Àrea Metropolitana Nord

Durant la primera setmana d’aquest mes de juny es van incorporar 30 residents de medicina i 9 d’infermeria als Equips d’Atenció Primària dels CAPs distribuïts per l’Àrea Metropolitana Nord de Barcelona. Els nous i les noves residents ja es van incorporar als centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) on rebran la seva formació durant els propers anys.

Blanca i Néstor: “Nosaltres també vam arribar a la psiconeuroimmunologia perquè teníem ferides”

Blanca i Néstor: “Nosaltres també vam arribar a la psiconeuroimmunologia perquè teníem ferides”

La Blanca i el Néstor es dediquen a la psiconeuroimmunologia (PNI) clínica, la ciència que estudia la relació entre els diferents sistemes corporals i com aquests s’expressen d’una manera o altre en un determinat context. A més de supervisar teràpies, fer tractaments i impartir classes de màster, bona part de la seva feina es basa en divulgar els seus coneixements científics a través de les xarxes socials en els perfils de @lifestyle_con_blanca i @nestorregenera. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: