Ja tenim als carrers i cases de Bellaterra el BellaterraDiari en paper del mes de juliol. Una edició fresca en la qual us avancem que aquest mes d’agost us portarem diferents recomanacions d’estiu!

Des de recomanacions literàries, cinematogràfiques, musicals, de revistes, mitjans, podcasts, canals, programes, influenciadors…fins a recomanacions de rutes, platges, muntanyes, rius, cims i gorgs. Per, finalment, arribar a les recomanacions culinàries i a les peces històriques que ompliran els dies més calurosos de l’any.

Un contingut que us proposem que seguiu a través el canal de Whatsapp o Telegram.

  • Whatsapp: per rebre les notícies de BellaterraDiari per Whatsapp haureu de guardar el telèfon de BellaterraDiari a la vostra llibreta d’adreces 696 569 459 i enviar-nos un whatsapp amb la paraula “ALTA“. Directament sereu inclosos a la llista de difusió i ja rebreu les notícies de forma normal.
  • Telegram: només has de buscar-nos amb el nom “BellaterraDiari” al cercador i ja hi seràs! Benvinguts

En l’edició d’estiu també podreu consultar els horaris dels restaurants i comerços, a més de llegir les entrevistes que hem fet durant aquest mes i algunes notícies i activitats. Destaquen especialment la convocatòria que ha fet l’EMD als adolescents i joves de Bellaterra fins els 20 anys i el rebuig a instal·lar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc.

Trobeu-lo a les vostres bústies, al comerç o llegiu-ne l’edició digital a continuació: