Les places de la Zona Taronja seran lliures durant l’agost

by | jul. 29, 2022 | Societat

zona taronja de bellaterra

Les places d’estacionament de zona taronja estaran disponibles sense haver de fer servir l’app Parkunload entre l’1 i el 31 d’agost, tots dos inclosos. Així, el servei de zona taronja durant el mes d’agost queda inactiu, tant a Bellaterra com a Cerdanyola, i no hi haurà regulació ni control horari digital de les places d’aparcament.

Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim de 90 minuts gratuïtament, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h i dissabte de 9 a 14 h (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu. L’1 de setembre, la zona taronja tornarà a estar activa, i per tant, caldrà fer ús de l’aplicació per poder estacionar el vehicle en les zones delimitades.

FOTO: La zona taronja de Bellaterra | Laia TR

Vols llegir més…?

Què opinen els adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys bellaterrencs?

Què opinen els adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys bellaterrencs?

El passat mes de juny, els joves bellaterrencs d’entre 12 i 20 anys van ser convocats a una reunió organitzada per l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra amb l’objectiu de conèixer les seves propostes per la propera Festa Major de Bellaterra, que se celebrarà el primer cap de setmana de setembre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: