EL TEST CULTURAL: Com gaudeixes tu de la cultura?

by | ag. 5, 2022 | Cultura

Posem fi a aquesta Setmana de Recomanacions Culturals on us hem fet propostes de literàries, cinematogràfiques, musicals i mediàtiques per gaudir durant l’estiu. Si no vas poder-ho veure en el seu moment, pots recuperar-ho ara fent clic sobre el que t’interessi més.

Aquest últim dia volem que siguis tu qui ens diguis la teva! És per aquest motiu que hem elaborat un Test Cultural on us preguntem com gaudiu vosaltres de la cultura. Què preferiu? Esteu al dia de les novetats? Feu-nos les vostres recomanacions a través del Test Cultural de continuació!

Per accedir al test feu clic a la imatge:

FOTO: Formulari en una llibreta | Pexels

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: