Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

by | ag. 16, 2022 | Cultura, Recomanacions d'estiu

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu

Taronja, pastanaga, maduixes i cúrcuma 

Un suc energètic per carregar piles i nodrir-se de vitamina C i superaliments com la maca, que ajuda a millorar la funció sexual i afavoreix un rendiment més bo de la funció física i mental en general, entre altres propietats. D’altra banda, la cúrcuma amb pebre actua favorablement sobre la inflamació. Ideal al matí, al desdejuni o a mig matí.

Aquí trobareu la recepta completa

Kiwi i menta 

Els kiwis destaquen no només pel seu gust tan especial, sinó també per les seves propietats. Saps que té molta més vitamina C que la taronja? És molt fàcil i divertit preparar, però no t’oblidis de consumir-lo ràpidament, ja que, igual que amb la resta de fruita, les vitamines volen!

Aquí trobareu la recepta completa

Cogombre, poma verda i llima

Un batut fàcil de fer, que pots servir amb glaçons per fer-lo encara més fresc i acompanyar de fulles de menta o fulles d’estèvia per endolcir-lo. Tot i que és una mica amarg, un suc molt depuratiu! 

Aquí trobareu la recepta completa

Alvocat i plàtan

Un batut dolç i consistent, creat a base de dos ingredients que no acostumem a combinar. Prova de fer-ho. Et sorprendran!

Aquí trobareu la recepta completa

Sopa de maduixes

Cal aprofitar bé la temporada de maduixes, per això, us presentem unes postres d’allò més refrescants. La maduixa, a més d’estar molt bona i ser molt versàtil a la cuina, gaudeix d’unes propietats nutricionals que convé recordar. Té molta vitamina C (més que altres fruites), vitamina A, vitamina B9 (àcid fòlic). 

Aquí trobareu la recepta completa

Sopa de pèsols i espinacs

Per fer front a les altes temperatures de l’estiu, és molt important mantenir-nos hidratats al llarg del dia, i les cremes fredes poden ser un bon aliat. Aquesta sopa és ideal per refrescar-nos i ens permeten incloure una gran varietat de verdures, hortalisses i també fruita, que aporten vitamines, minerals i antioxidants.

Aquí trobareu la recepta completa

Gaspatxo de remolatxa

Que el gaspatxo només pot ser de tomàquet, pebrot i ceba és mentida! Prova aquesta barreja d’ingredients amb la remolatxa com a protagonista! El mètode d’elaboració d’aquesta sopa freda és igual que el del gaspatxo tradicional, però se li afegeix la remolatxa prèviament cuita.

Aquí trobareu la recepta completa

Crema de carbassa i llimona

És una crema que preparareu en 30 minuts i només haureu d’afegir tots els ingredients gairebé alhora i no preocupar-vos de res més. Així de fàcil! Veureu quin gust tan ric té la combinació de la dolçor de carabassa i l’àcid de la llimona.

Aquí trobareu la recepta completa

FOTO: Preparació d’un batut | Pexels

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: