Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu

Taronja, pastanaga, maduixes i cúrcuma 

Un suc energètic per carregar piles i nodrir-se de vitamina C i superaliments com la maca, que ajuda a millorar la funció sexual i afavoreix un rendiment més bo de la funció física i mental en general, entre altres propietats. D’altra banda, la cúrcuma amb pebre actua favorablement sobre la inflamació. Ideal al matí, al desdejuni o a mig matí.

Aquí trobareu la recepta completa

Kiwi i menta 

Els kiwis destaquen no només pel seu gust tan especial, sinó també per les seves propietats. Saps que té molta més vitamina C que la taronja? És molt fàcil i divertit preparar, però no t’oblidis de consumir-lo ràpidament, ja que, igual que amb la resta de fruita, les vitamines volen!

Aquí trobareu la recepta completa

Cogombre, poma verda i llima

Un batut fàcil de fer, que pots servir amb glaçons per fer-lo encara més fresc i acompanyar de fulles de menta o fulles d’estèvia per endolcir-lo. Tot i que és una mica amarg, un suc molt depuratiu! 

Aquí trobareu la recepta completa

Alvocat i plàtan

Un batut dolç i consistent, creat a base de dos ingredients que no acostumem a combinar. Prova de fer-ho. Et sorprendran!

Aquí trobareu la recepta completa

Sopa de maduixes

Cal aprofitar bé la temporada de maduixes, per això, us presentem unes postres d’allò més refrescants. La maduixa, a més d’estar molt bona i ser molt versàtil a la cuina, gaudeix d’unes propietats nutricionals que convé recordar. Té molta vitamina C (més que altres fruites), vitamina A, vitamina B9 (àcid fòlic). 

Aquí trobareu la recepta completa

Sopa de pèsols i espinacs

Per fer front a les altes temperatures de l’estiu, és molt important mantenir-nos hidratats al llarg del dia, i les cremes fredes poden ser un bon aliat. Aquesta sopa és ideal per refrescar-nos i ens permeten incloure una gran varietat de verdures, hortalisses i també fruita, que aporten vitamines, minerals i antioxidants.

Aquí trobareu la recepta completa

Gaspatxo de remolatxa

Que el gaspatxo només pot ser de tomàquet, pebrot i ceba és mentida! Prova aquesta barreja d’ingredients amb la remolatxa com a protagonista! El mètode d’elaboració d’aquesta sopa freda és igual que el del gaspatxo tradicional, però se li afegeix la remolatxa prèviament cuita.

Aquí trobareu la recepta completa

Crema de carbassa i llimona

És una crema que preparareu en 30 minuts i només haureu d’afegir tots els ingredients gairebé alhora i no preocupar-vos de res més. Així de fàcil! Veureu quin gust tan ric té la combinació de la dolçor de carabassa i l’àcid de la llimona.

Aquí trobareu la recepta completa

FOTO: Preparació d’un batut | Pexels