S’acosta ja la que sembla que serà la primera festa major sense restriccions en un parell d’anys i a falta de pocs dies ens la mirem des de diverses bandes…

Per una banda amb la lògica il·lusió i ganes de retrobar la festa i la gent al carrer, una cosa que a Bellaterra passa poc i que celebrem quan passa; i més després dels anys que hem tingut. De fet, molts i moltes hem tingut la sensació que aquest estiu la gent volia “gresca”, no?

També, com a oposició, content de veure que el govern de l’EMD ha escoltat les demandes que li hem fet reiterades vegades i ha començat a moure fitxa per fer una festa més atractiva de cara al jovent. Frisem per veure’n els resultats i avaluar-los, ja que som conscients que no és cosa d’un sol dia de feina, o de 4 opinions ben intencionades; però valorem el gest de l’EMD.

Per altra banda amb cert recel o atenció a les concentracions de gent que la festa comporta, però amb la certesa que la gent serà curosa i respectuosa; i amb certa tristesa per veure com no totes les entitats de Bellaterra estan contentes amb com s’han repartit les activitats. 

Veurem com va tot, que en el fons l’important és que la gent gaudeixi de la festa.

Ah! I com a oposició, amb ganes de veure què ens costa aquesta festa major, que cada 4 anys, de manera cíclica, resulta misteriosament més cara…

Bona festa major

Quim Oltra<br>
Quim Oltra

Vocal d’ERC a l’EMD de Bellaterra