“Setembre 2022, la Festa Major del Retrobament”

by | ag. 31, 2022 | Festa Major, Opinió

Les primeres paraules siguin per felicitar-nos tots plegats ja que sembla som propers al final d’un malson, la pandèmia, amb la que ens varem trobar el març de 2019. Per bé o per mal, tots som una mica diferents i el nostre comportament també des de llavors.

Serveixin també aquestes paraules per tenir un especial record per a les persones estimades que ja no hi són entre nosaltres i no ens podran acompanyar en el nostre retrobament. El nostre condol a les famílies. Sempre els tindrem al nostre record.

Paraules de concòrdia, de joia, i també d’esperança i desig de que tots plegats en gaudim d’allò més aquests dies, amb tota la responsabilitat i precaució de la nostra festa. Haurem d’estar amatents per ajudar-nos a preservar l’ordre públic, el bon veïnatge i evitar així fets del passat.

En uns dies ja farem valoració global de com ha anat la festa, de la participació de la gent, de les diferents entitats, del protagonisme dels uns i dels altres, de les coses i aspectes que podem millorar, tenint en compte que per naturalesa humana, qualsevol canvi origina, inicialment, una certa incomoditat.

Gaudim, disfrutem, fem Poble, fem-ho amb responsabilitat i deixem per a més endavant, que temps hi haurà,  les disputes i certes baralles polítiques, que hores d’ara poc sumen.

Gràcies de nou, i sobretot, per acceptar a un “nouvingut” en l’àmbit de la responsabilitat de Cultura

Carles Triginer
Carles Triginer


Vocal de Cultura de l’EMD de Bellaterra (2021-actualitat)

Vols llegir més…?

“Idea i somni”

“Idea i somni”

Tot plegat dona per pensar. I el primer que em ve al cap és que estem concebent una Catalunya independent sota el prisma dels partits i els polítics. És la seva visió la que preval davant la idea i el sentiment d’una gran part de la població catalana que va decidir dir prou al que el meu avi als anys 60 deia “una ocupació”, tot i no ser independentista.

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: