Les primeres paraules siguin per felicitar-nos tots plegats ja que sembla som propers al final d’un malson, la pandèmia, amb la que ens varem trobar el març de 2019. Per bé o per mal, tots som una mica diferents i el nostre comportament també des de llavors.

Serveixin també aquestes paraules per tenir un especial record per a les persones estimades que ja no hi són entre nosaltres i no ens podran acompanyar en el nostre retrobament. El nostre condol a les famílies. Sempre els tindrem al nostre record.

Paraules de concòrdia, de joia, i també d’esperança i desig de que tots plegats en gaudim d’allò més aquests dies, amb tota la responsabilitat i precaució de la nostra festa. Haurem d’estar amatents per ajudar-nos a preservar l’ordre públic, el bon veïnatge i evitar així fets del passat.

En uns dies ja farem valoració global de com ha anat la festa, de la participació de la gent, de les diferents entitats, del protagonisme dels uns i dels altres, de les coses i aspectes que podem millorar, tenint en compte que per naturalesa humana, qualsevol canvi origina, inicialment, una certa incomoditat.

Gaudim, disfrutem, fem Poble, fem-ho amb responsabilitat i deixem per a més endavant, que temps hi haurà,  les disputes i certes baralles polítiques, que hores d’ara poc sumen.

Gràcies de nou, i sobretot, per acceptar a un “nouvingut” en l’àmbit de la responsabilitat de Cultura

Carles Triginer
Carles Triginer


Vocal de Cultura de l’EMD de Bellaterra (2021-actualitat)