Bellaterra ha celebrat de nou aquest cap de setmana la seva Festa Major, que comença de amb l’inici del mes setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, tornejos esportius, la tradicional Baixada de Carros i la Cursa de Patinets, entre altres. A continuació us presentem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major:

El vermut i concert solidari

A càrrec dels músics ucraïnesos, Dmitro Pereyra i Larysa Pereyra amb la col·laboració de Bellaterra Solidària.

La Baixada de Carros

La Baixada de carros, esbojarrada com sempre, amb un extens recorregut, des del carrer Sant Pancraç fins a la plaça del Pi.

Tornejos esportius

Acabada la cursa, engeguen les activitats esportives infantils, organitzades per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), a la plaça del Pi.

Cursa de patinets

Per acabar la tarda esportiva de dissabte, engega la cursa de patinets a l’avinguda Josep Maria Marcet, també organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB).

L’entrega de premis

Aquests són els guanyadors i guanyadores de les diferents categories de la cursa de carros:

El Holi Festival

Unes jornades que es varen completar amb el Sopar de Festa Major dissabte i el Concurs de Fideuàs i Paelles de diumenge. Una festa que va posar el seu punt i final amb el festival “Holi”, una actividad farcida de colors i organitzada pel cau de Bellaterra.

Si teniu més fotos de la Festa Major de Bellaterra 2022 i ens les voleu fer arribar, ho podeu fer enviant-nos-les a info@bellaterradiari.cat o bé per Whatsapp al 696 56 94 59

Fins l’any vinent!

FOTOGRAFIES: Laia Tardós Roda i Aina Sanllehí Galera